Winkelmand

Motorbeurs Utrecht

Nu het nieuwe jaar van start is gegaan staat ook het nieuwe motorseizoen alweer voor de deur. Het motorseizoen zal natuurlijk weer worden ingeluid door de Motorbeurs Utrecht, daarom is de Jaarbeurs in Utrecht van 23 tot en met 26 februari dé plek waar je als motorliefhebber moet zijn.

Je vindt er onder andere de nieuwste motoren van fabrikanten, een divers aanbod occasions, de nieuwste kleding, diverse clubs, verenigingen en natuurlijk goede aanbiedingen!

Geen zin om langs te gaan of niet gevonden waar je naar zocht? Wij zitten een klein half uurtje bij de Jaarsbeurs vandaan en bij ons kun je ook profiteren van aantrekkelijke kortingen op kleding, helmen en accessoires van diverse topmerken zoals Halvarssons, Lindstrands, Scorpion en meer. Klik hier voor de sale of kom gezellig langs, de koffie staat altijd voor u klaar!

Tevens kunt u nu nog profiteren van onze winterbeurt! Voor slechts 159,95 gaat u in het voorjaar veilig op weg. Klik hier voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.