Winkelmand
Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp op 033-4555710Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp op 033-4555710

Zero SR/S

VERBETERD ONTWERP

De volledige kuip van de SR/S geeft hem een eersteklas uitstraling die de aandacht trekt, van de snelweg tot de parkeerplaats. Strak over het buizenframe van de motorfiets gewikkeld, omhult het een naar voren leunende rijder in zijn cockpit voor maximale aerodynamische efficiëntie en vergroot het de totale actieradius met 13% ten opzichte van de naakte SR en SR/F.

 

PREMIUM COMFORT

Dankzij de lagere voetpositie en de hogere stuurhoogte zullen rijders op de nieuwe SR/S genieten van een meer rechtop en ontspannen rijpositie. Het ergonomische comfort strekt zich zelfs uit tot het rijden met zijn tweeën, waardoor passagiers de rit van hun leven krijgen met bijpassende lagere voetsteunen en een groter zitvlak. De fijn afgestelde vering voegt nog een extra niveau van luxe toe aan de rit.

 

ZF15.6+ ACCUPAKKET

De volledig nieuwe ZFORCE 15.6+ (Premium) en ZFORCE 14.4+ (Standaard) lithium-ion-accu geeft de SR/S een maximale actieradius van 365 km. De toonaangevende kracht en energiedichtheid van de accu in combinatie met een aluminium behuizing van het koellichaam en warmteoverdrachtinterface zorgen voor een consistente koeling van de cellen en maximale prestaties van de aandrijflijn op de lange termijn. Daarnaast zorgen belangrijke software-upgrades in de Cypher Store voor een accucapaciteit van 17,3 kWh en de extra 3,6 kWh Power Tank* brengt de totale beschikbare accucapaciteit op bijna 21 kWh.

 

ZF75-10 MOTOR

De ZF75-10 motor levert 190 Nm koppel en 110 pk, waardoor de SR/F moeiteloos een topsnelheid van 200 km/u behaalt. Met de befaamde interne permanente magneet-borstelloze architectuur en een passief luchtgekoeld compact ontwerp biedt Zero Motorcycles toonaangevende prestaties en efficiëntie.

 

RAPID CHARGE SYSTEM

Met ons schaalbare Rapid Charge System kan de motorfiets worden geconfigureerd voor verschillende oplaadniveaus. Het Standaard-model SR/S 3 kW en het Premium-model 6 kW van het modeljaar 2022 kunnen worden opgewaardeerd tot 7 kW via de Cypher Store. Bovendien kunt u een extra oplaadmodule van 6 kW aanschaffen (installatie door de dealer vereist), waarmee u de capaciteit tot 13 kW kunt vergroten. Naast deze belangrijke upgrades zijn er upgrades beschikbaar in de Cypher Store om de laadsnelheid met 17% te verbeteren.

POWER PIVOT

Een gepatenteerd ontwerp van motor- en achterbrug-draaipunt zorgt voor de optimale architectuur om een constante spanning van de aandrijfriem en een maximaal koppel aan het achterwiel te garanderen. Een speciaal ontworpen achterbrug-draaipunt met grote lager biedt voldoende ruimte voor de krachtige motor, terwijl de slanke taille van het chassis de ergonomie van de rijder en de wendbaarheid van de motorfiets verbetert.

 

 

Zero SR/S Standard

Vanaf (adviesprijs) € 22.560,-

Private leaseprijs € 434,-

Zakelijke leaseprijs € 359,-

Lease prijs per maand op basis van 4000 KM en 60 maanden 

Zero SR/S Premium

Vanaf (adviesprijs) €24.870,-

Private leaseprijs € 463,-

Zakelijke leaseprijs € 383,-

Lease prijs per maand op basis van 4000 KM en 60 maanden 

Opties en accessoires

EU-stopcontactadapter + €530,-
EVSE kabel + €303,-

Rapid charge system (extra 6kw) + €3630,-
Power tank + €4119,-

Inclusief btw en aflevering aan de dealer. Mogelijk zijn er extra kosten voor het afleveringsklaar maken, transport ter plaatse en de kentekenregistratie. Een verwijderingsbijdrage voor de batterij van €100 tot € 200 (excl. btw) is van toepassing, afhankelijk van het batterijformaat. Controleer dit bij uw plaatselijke dealer.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.