Winkelmand
Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp op 033-4555710Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp op 033-4555710

Zero SR/F

ZF15.6+ ACCUPAKKET

De volledig nieuwe ZFORCE 15.6+ (Premium) lithium-ion-accu geeft de SR/F een maximale actieradius van 365 km. De toonaangevende kracht en energiedichtheid van de accu in combinatie met een aluminium behuizing van het koellichaam en warmteoverdrachtinterface zorgen voor een consistente koeling van de cellen en maximale prestaties van de aandrijflijn op de lange termijn. Daarnaast zorgen belangrijke software-upgrades in de Cypher Store voor een accucapaciteit van 17,3 kWh en de extra 3,6 kWh Power Tank* brengt de totale beschikbare accucapaciteit op bijna 21 kWh.

ZF75-10 MOTOR

De ZF75-10 motor levert 190 Nm koppel en 110 pk, waardoor de SR/F moeiteloos een topsnelheid van 200 km/u behaalt. Met de befaamde interne permanente magneet-borstelloze architectuur en een passief luchtgekoeld compact ontwerp biedt Zero Motorcycles toonaangevende prestaties en efficiëntie.

RAPID CHARGE SYSTEM

Met ons schaalbare snellaadsysteem kan de motorfiets worden geconfigureerd voor verschillende oplaadniveaus. Het Standaard-model SR/S 3 kW en het Premium-model 6 kW van het modeljaar 2022 kunnen worden opgewaardeerd tot 7 kW via de Cypher Store. Bovendien kunt u een extra oplaadmodule van 6 kW aanschaffen (installatie door de dealer vereist), waarmee u de capaciteit tot 13 kW kunt vergroten. Naast deze belangrijke upgrades zijn er upgrades beschikbaar in de Cypher Store om de laadsnelheid met 17% te verbeteren.

POWER PIVOT

Het zelf ontwikkelde concentrische ontwerp van motor- en achterbrug-draaipunt zorgt voor de optimale architectuur om een constante spanning van de aandrijfriem en een maximaal koppel aan het achterwiel te garanderen. Een speciaal ontworpen achterbrug-draaipunt met grote lager biedt voldoende ruimte voor de krachtige motor, terwijl de slanke taille van het chassis de ergonomie van de rijder en de wendbaarheid van de motorfiets verbetert.

CYPHER III+

Met de nieuwste versie van het Cypher-besturingssysteem, Cypher III+, heeft men toegang tot een reeks software-upgrades waarmee elke rijder zijn of haar rijervaring kan aanpassen via de gloednieuwe Cypher Store. Verbeter uw laadsnelheid, ontvang stapsgewijze navigatie op uw dashboard of activeer de parkeermodus waarmee u langzaam achteruit kunt rijden naar de perfecte plek. Cypher III+ is het enige systeem met prestatie-upgrades op aanvraag en is alleen verkrijgbaar bij Zero Motorcycles.

 

 

 

Zero SR/F Premium

Vanaf (adviesprijs) € 24.080,-

Private leaseprijs € 446,-

Zakelijke leaseprijs € 369,-

Lease prijs per maand op basis van 4000 KM en 60 maanden 

Opties en accessoires

EU-stopcontactadapter + €530,-
EVSE kabel + €303,-

Rapid charge system (extra 6kw) + €3025,-
Power tank + €3569,-

Inclusief btw en aflevering aan de dealer. Mogelijk zijn er extra kosten voor het afleveringsklaar maken, transport ter plaatse en de kentekenregistratie. Een verwijderingsbijdrage voor de batterij van €100 tot € 200 (excl. btw) is van toepassing, afhankelijk van het batterijformaat. Controleer dit bij uw plaatselijke dealer.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.