Winkelmand
Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp op 033-4555710Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp op 033-4555710

Zero FXE

DESIGN

Zero werkt in 2018 samen met Bill Webb aan een aangepaste versie van de Zero FXS. Uiteindelijk wilden we de versie gebruiken om elementen van toekomstige Zero-motorfietsen te inspireren. Veel conceptontwerpen gaan zo ver dat het niet wordt vertaald naar de realiteit van rijden en functionaliteit. Bill Webb koos een andere aanpak. Hij wilde iets creëren dat de grenzen verlegde, maar dat wel herkenbaar was en dat werkelijkheid kon worden. We waren niet verbaasd toen de motorfietsindustrie de motorfiets geweldig vond. Dit enthousiasme ging veel verder dan onze industrie.

TECHNOLOGIE

Gebouwd op het fundament van de revolutionaire Zero ZF 75-5 aandrijflijn en het Cypher II-besturingssysteem, is de weg voor de FXE altijd helder dankzij de nieuwe led-kop- en achterlichten alsmede een TFT-kleurendashboard om motorfietsen ver boven zijn stand letterlijk te overtreffen. Hersens en spierkracht.

PRESTATIEPROFIEL

Verander prestatieprofielen met een druk op de knop voor een perfecte afstelling voor stadsverkeer of voor je plaatselijke motorcross-track. De Zero FXE is voorgeprogrammeerd met de modi Eco of Sport. Verbind met je mobieltje en pas de prestaties van je motorfiets aan of bekijk de rijstatistiek van je rit.

ERVAAR

De FXE is lichter dan welke motorfiets ook met zoveel vermogen, heeft geen versnellingen en koppeling, en een rechtopstaande zithouding waardoor hij het meest gebruiksvriendelijke voertuig op de weg is. Deze motorfiets wordt echt een naadloos verlengstuk van de motorrijder. Moeiteloos door het verkeer glijden is nog nooit zo leuk geweest. De FXE is de motorfiets die net zo soepel rijdt als hij eruit ziet.

 

 

 

Zero FXE

Vanaf (adviesprijs) € 14.300,-

Private leaseprijs € 325,-

Zakelijke leaseprijs € 269,-

Lease prijs per maand op basis van 4000 KM en 60 maanden 

Zero FXE 11KW

Vanaf (adviesprijs) €14.300,-

Private leaseprijs € 325,-

Zakelijke leaseprijs € 269,-

Lease prijs per maand op basis van 4000 KM en 60 maanden 

Opties en accessoires

Snellader + €835,-

Inclusief btw en aflevering aan de dealer. Mogelijk zijn er extra kosten voor het afleveringsklaar maken, transport ter plaatse en de kentekenregistratie. Een verwijderingsbijdrage voor de batterij van €100 tot € 200 (excl. btw) is van toepassing, afhankelijk van het batterijformaat. Controleer dit bij uw plaatselijke dealer.

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.