Winkelmand
Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp op 033-4555710Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp op 033-4555710

Zero DS

TRAIL BEAST

De Zero DS levert stille kracht en een verbluffend koppel van 109 Nm. Geef gas, verken meer wegen en laat alle benzinemotoren achter u.

Niet schakelen, geen trillingen en geen uitlaatgassen. De toonaangevende Z-Force®-aandrijflijn is de basis van uw avontuur en stuurt u moeiteloos over 328 km aan wegen.

ALTIJD GEREED

Van perfect asfalt naar een grindpad? Geen probleem. Verander met een druk op de knop het prestatieprofiel voor maximale beheersing op elke ondergrond. De Zero DS is voorgeprogrammeerd met de modi Eco of Sport en kan worden aangepast met de Zero Motorcycles app. De app geeft je ook een rijstatistiek van je rit.

TOT 6X SNELLER OPLADEN

Geniet van je lunch en drink koffie terwijl je Zero wordt opgeladen. Leef je leven en voeg tot 152 kilometer rijbereik toe per uur oplaadtijd. De Charge Tank-optie is geschikt voor laadmodus 2 (220 V) laadstations en biedt tot 6x sneller opladen dan met een standaard stopcontact. Afhankelijk van de accu wordt de oplaadduur verkort tot slechts een uur.

OPLADEN AAN EEN HUISHOUDELIJK STOPCONTACT

Geen speciale laadapparatuur vereist. Je gewone huishoudelijke stopcontacten zijn nu evenzovele "tankstations" die de energie leveren voor dagelijks rijden, tegen een fractie van de kosten voor benzine. Gewoon's avonds even aansluiten en de volgende ochtend wegrijden met een volle "tank".

ACCUTECHNOLOGIE VOOR EEN ENORM RIJBEREIK

De Zero DS is voorzien van een accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. Met meer dan 15 jaar intensieve off-road ervaring biedt de Z-Force® accu volop betrouwbare kracht om je naar je bestemming te brengen.

TREK DE STEKKER UIT HET ONDERHOUD

De Zero biedt ongekende off-road capaciteiten voor maximaal rijgenot in het terrein. Na afloop van je avontuur moet je de Zero DS alleen nog aansluiten op het stopcontact. En daarbij hoef je geen verstopte filters of vuile olie te vervangen. De Z-Force® aandrijflijn maakt korte metten met het geknoei met fossiele brandstoffen, olie verversen en de vervanging van bougies, koppelingen en filters want er is maar één bewegend onderdeel. De enorme acceleratie van de Zero DS wordt overgebracht door een koolstofvezelriem die het achterwiel direct met de motor verbindt. Kettingonderhoud is een ding van het verleden.

ZERO DS

Vanaf (adviesprijs) € 17.330,-

Private leaseprijs € 369,-

Zakelijke leaseprijs € 307,-

Lease prijs per maand op basis van 4000 KM en 60 maanden 

OPTIES EN ACCESSOIRES

  • Power tank + €3759,-
  • Charge tank van 6KW + €2740,-
  • Inclusief btw en aflevering aan de dealer.

Mogelijk zijn er extra kosten voor het afleveringsklaar maken, transport ter plaatse en de kentekenregistratie. Een verwijderingsbijdrage voor de batterij van €100 tot € 200 (excl. btw) is van toepassing, afhankelijk van het batterijformaat. Controleer dit bij uw plaatselijke dealer.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.