Gewijzigde openingstijden vanaf 9 Augustus t/m 20 September

Lees meer

ZERO SR/S

Hoogstaand ontwerp. De volledige kuip op de nieuwe SR/S geeft de nieuwe SR/S een premium uitstraling die de aandacht trekt van het overige verkeer tot aan de parkeerplaats. Strak om het vakwerkframe van de motorfiets gewikkeld biedt het een in de cockpit naar voren leunende rijder de maximale aerodynamische efficiëntie en verhoogt de totale actieradius met 13% ten opzichte van de naakte SR/F.

SR/S TECHNOLOGY

Geïnspireerd door het baanbrekende lucht- en ruimtevaartontwerp, is het nieuwe uiterlijk van de SR/S geworteld in de geheel nieuwe aerodynamische kuip. Zoals alles bij Zero Motorcycles, volgt de vorm de functie. Wanneer u in de cockpit leunt en achter de kruipt wordt u beloond met een 13% verbetering van de efficiëntie en het bereik op de snelweg met de SR/S in vergelijking met zijn bekroonde familied de SR/F. Ga rechtop zitten en u ontdekt een meer rechtop en ontspannen zitpositie die net zo goed aanvoelt als het eruitziet.

MOEITELOZE BEHEERSING

De SR/S met het Cypher III-besturingssysteem van Zero Motorcycles en het Motorcycle Stability Control (MSC) van Bosch combineert kracht met slimheid. Moeiteloos vermogen wordt gecombineerd met intuïtieve bediening, waardoor de nieuwe standaard voor premium prestaties wordt gecreëerd. Een aanpasbare motorfiets en aandrijflijncombinatie die moeiteloos de weg weet bij verschillende weg omstandigheden en terreinen.

Zero SR/S

Vanaf (adviesprijs) € 21.900

Zero SR/S Premium

Vanaf (adviesprijs) €24.140

Opties en accessoires

EU-stopcontactadapter +€530,00
Rapid charge system (extra 6kw) +3025,00
Power tank +3364,00

Inclusief btw en aflevering.