Gewijzigde openingstijden vanaf 9 Augustus t/m 20 September

Lees meer

ZERO Black Forest

De elektrische tourervaring

Voeg veelzijdigheid toe aan de meest veelzijdige elektrische motorfiets ter wereld. Laden. Bereid je voor op avontuur. De Zero Motorcycles DSR Black Forest Edition is voorzien van de revolutionaire Charge Tank, een geïntegreerde premium kofferset en een groot aantal avontuurlijke accessoires.

Tour door de natuur. Beleef je wereld opnieuw met naadloze, stille en pure Dual Sport aandrijving.

Atletisch. Krachtig,

Klaar voor elke uitdaging.

Rij op elk terrein, van het aan gort gereden wegdek in de stad tot achterafweggetjes vol kuilen en stenen op het platteland. Dankzij de dominerende rijhouding van de Zero DSR, de lange veerwegen en de terreinbanden kun je met deze machine gaan en staan waar je wilt en door het uitstekende zicht vanaf het hoge zadel flits je gemakkelijk door druk stadsverkeer.

De elektrische Dual Sport met het grootste rijbereik

De Zero Motorcycles DSR Black Forest Edition maakt gebruik van Z-Force® technologie voor het hoogste vermogen en de hoogste energiedichtheid in de EV-industrie. Rij door de natuur met een bereik van 262 km bij stadssnelheden en 126 km op de snelweg.

Geniet van je lunch. Drink een kop koffie. Opladen: de Charge Tank biedt tot 152 km rijbereik voor elk uur opladen. Je kunt je motorfiets opladen via het al enorme en nog groeiende netwerk van laadmodus 2 laadstations die je in heel Europa kunt vinden.

Zero Black Forest

Vanaf (adviesprijs) € 21.230

Inclusief btw en aflevering.