Fb Twitter Youtube Mail

Zero FXS

 

Stealthy Supermoto

Snel, brutaal, compact. Met precieze handling en spetterende acceleratie rijdt de geruisloze FXS in de stad het asfalt aan flarden of is hij met compromisloze felheid heer en meester op je lokale circuit. De combinatie van off-road robuustheid met on-road behendigheid maakt de Zero FXS bij uitstek geschikt voor de betonnen jungle.

Ik had op deze motorfiets meer pure lol dan ik ooit heb ervaren
op een streetbike, voor zover ik me herinner.

- Ride Apart -

Krachtig. Minimalistisch.

De Zero FXS levert de puurste rijsensatie door de combinatie van onze meest compacte Z-Force® aandrijflijn met Pirelli Diablo Rosso II banden en het off-road DNA van de Zero FX. Geen versnellingen schakelen en maximale souplesse. Geniet van de enorme, directe, stille en soepele acceleratie als antwoord op je verlangen naar snelheid. Verander prestatieprofielen met een druk op de knop voor een perfecte afstelling voor stadsverkeer of voor je plaatselijke motorcross-track. De Zero FXS is voorgeprogrammeerd met de modi Eco of Sport. Verbind met je mobieltje en pas de prestaties van je motorfiets aan of bekijk de rijstatistiek van je rit.

Opladen. Geen oplaadstation nodig.

Standaard stopcontact en klaar. Er is geen extra oplaadapparaat vereist. Het stopcontact bij je thuis is het 'tankstation' geworden en levert dagelijkse mobiliteit tegen een fractie van de kosten van benzine. Rij tot 161 km per dag in de stad en sluit 's nachts aan op het stopcontact voor een volle tank de volgende ochtend. Behoefte aan een snellere oplaadoplossing? Met onze Quick Charger-accessoires verkort je de oplaadtijd met meer dan 60%.

Geen zorgen meer over onderhoud.

Stel je even voor: bloedstollende prestaties zonder lastige en vettige onderhoudsbeurten. Vergeet olie verversen, bougies, koppelingen, filters, ketting spannen of dure tune-ups. In plaats van dat alles vormt een koolstofvezelriem de naadloze verbinding tussen het achterwiel en de luchtgekoelde Z-Force®-motor, die slechts één bewegend onderdeel heeft. Verwissel gewoon zo nu en dan versleten banden en vervang opgebruikte remblokken. En ga weer rijden. Altijd vooruitgang. De code voor de Z-Force® aandrijflijn wordt voortdurend verfijnd voor nog betere prestaties. De Zero app biedt gemakkelijke upgrades via je mobiele apparaat.

Ga voor de afstand.

De Zero FXS heeft een rijbereik van maximaal 161 km bij gebruik in de stad. Het hart van de Zero is de compacte en lichtgewicht Z-Force® accu die, net als bij de overige modellen, het hoogste vermogen en energiedichtheid biedt in de EV-industrie.

 

 Bekijk de video